Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terastan atlamak

Rüyada terastan atlamak

Rüyada terastan atlamak adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, çok güzel işlere gireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, yakın bir zaman içinde başarılı olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, kısmetinin açılacağına, babaevinden ayrılıp yeni bir ev kurulacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına işarettir.

Rüyada terastan atlamak gördüyseniz:

  • Bazı ilişki ya da iş birilikleriniz değişime uğruyor olabilir.

Rüyada terastan atlamak sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, insanlara iş öğretecek ve meslek kazandıracak konuma geleceğine rivayet eder.

Rüyada teras görmek çok büyük başarılar elde edileceğine, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine işaret eder.

Rüyada teras kat görmek sorunların üstüste geleceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine, ölümcül hastalıklara işaret alamet etmektedir.

Rüyada teras katı görmek kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, kazalara ve kötülüklere yakın olacağına delalettir.

Rüyada teras yıkamak başarıya ulaşmak için çok çaba sarfedeceğime, üzüntülerini birer birer sona erdireceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, işinde de istediği başarıyı yakalayacağına delalettir.

Rüyada terastan bakmak şansın ve bahtının da açılacağına, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına, çok mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada terastan düşmek sevdiği birçok şeye kısa süre içinde kavuşacağına, hakkıyla kazanca, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada terasta olmak daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına, insanların takdirini toplayacak hayırlı işler yapmasına, iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments