Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teras yıkamak

Rüyada teras yıkamak

Rüyada teras yıkamak varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, daha sonra kalbine göre birisini bulmak için bekleyişe geçeceğine, bu kişiyi bulduğunda yavaş ama sağlam adımlar ile ilerleyeceğine,  çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada teras yıkamak gördüyseniz:

  • Verilecek sözler veya yapılacak anlaşmalar daha iyi bir geleceğin habercisi olabilir.

Rüyada teras yıkamak kişinin uğursuzdan, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, rahatın yerine geleceğine delalet eder.

Rüyada teraslı ev görmek hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada terasta olmak manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, beklentilerinin gerçekleşmeye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada terasta oturmak sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına, sorunlu bir kişi ile kurulmuş olan ortaklıktan ötürü günden güne daha büyük bir darboğaza düşüleceğine, kişinin nazar değmemesi için tahtalara vuracağına, patronlarının da bunu fark edip, karşılıksız bırakmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada teras görmek sürekli yeni kimselerle tanışarak hayat deneyimlerini artıracağına, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada teras ev görmek giderlerin artış göstereceğine, yapılacak çok güzel işler ile rakiplere fark atılacağına, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada terastan düşmek kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, eş, dost ya da akrabalardan birine verilen sözlerin parasal sorunlar yaşanması yüzünden ödenemeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine işarettir.

Rüyada teras kat görmek bir sebeple rüya sahibinin neredeyse insanlara küseceğine, doğru olduğu düşünülen ve sonrasında da doğru olduğu görülen bir karar verileceğine, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, özel hayatının renkleneceğine ve de kişinin bu sayede heyecan dolu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments