Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terasta olmak

Rüyada terasta olmak

Rüyada terasta olmak daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, düzeninin yıkılmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca aile bireyleri arasında tartışma ve sürtüşmelerin yaşanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına, bu durumun iş hayatına da yansıyacağın ve iş hayatında gayet güzel giden çalışmaların durma noktasına geleceğine, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, kime gideceğine, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine, her geçen gün daha büyük kazançlar elde edeceğine, elindeki imkânları en iyi şekilde değerlendirerek kendisine çok hayırlı bir kariyer oluşturacağına delalettir.

Rüyada terasta olmak gördüyseniz:

  • Kararsızlığınızı, endişelerinizi veya bazı konulardaki belirsizlikleri diğerlerinin bilmemesinde fayda var.

Rüyada teraslı ev görmek çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine işaret eder.

Rüyada teras süpürmek onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, çarelere ve çözümlere ulaşacağına delalettir.

Rüyada teras ev görmek onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, haciz veya icra gibi durumların söz konusu olacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada teras görmek makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına, geçici olarak rahatsızlanacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına delalet eder.

Rüyada terasta yatak görmek çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, kazancın az da olsa yitirileceğine tabir olunur.

Rüyada terastan düşmek büyük paralara sahip olacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, iş hayatında çok saygın bir isme sahip olunacağına ve zorlukların biteceğine işaret eder.

Rüyada terastan denize bakmak trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, mal ve para biriktireceğine, böylece hayatının da düzene gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada terastan bakmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, geleceğin güzel ve hayırlı olacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments