Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terastan bakmak

Rüyada terastan bakmak

Rüyada terastan bakmak dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, ancak daha sonra doğru adımların atılması ve gereken kararların hızlı bir şekilde verilmesi ile çözüme kavuşulacağına, endişe duyulan konuların kısa zamanda çözüleceğine, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına, zengin olmak için suç işlemekten de çekinmeyeceğine, daha rahat şekilde tüketim yapacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine, ağlayacağına, endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, daha fazla başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada terastan bakmak gördüyseniz:

  • Bazı işler sonuçlanabilir veya bazı işlerle ilgili haberler alabilirsiniz.

Rüyada terastan denize bakmak kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine, cebinden parasının eksilmeyeceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine ve etrafının da her zaman kalabalık olacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine yorulur.

Rüyada terastan bakmak yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, rüyayı gören kişinin umutlarını bağladığı ve emek verdiği işlerin de kendisi için yüz güldürecek ve avantaj sağlayacak sonuçlar vermeyeceğine, elde bulunan imkânların artacağına, hedeflere ulaşılacağına, kazancın her geçen gün daha da çoğalacağına, işlerin açılacağına, muradın gerçekleşeceğine delalettir.

Rüyada teras süpürmek zor zamanlar yaşanacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine tabir olunur.

Rüyada teras katı görmek kendisini ve kazandığı başarıları çekemeyen kişiler yüzünden çok sıkıntılı ve zor durumlara çekilmeye çalışılmasına rağmen büyük başarılar kazanacağına, her işte başarı elde ederek düşmanları zayıflatacağına, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine inanılır.

Rüyada teras ev görmek sorunların atılacak zamanında ve doğru adımlar sayesinde sona ereceğine, aralarındaki bağın daha da kuvvetleneceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına, moralini ve neşesini kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teras görmek derdin ve sıkıntının biteceğine, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine delalettir.

Rüyada evin terasına çıkmak bol kazanç getireceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına, rüya sahibinin elinin darlaşacağına, ruhunun şifa bulacağına, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada büyük teras görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, kişinin zenginliğini ihtiyacı olan kimseler ile de paylaşacağına, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments