Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teras görmek

Rüyada teras görmek

Rüyada teras görmek huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine ve istediği gibi yaşama lüksüne sahip olacağına, gönül ilişkilerine ağırlık verileceğine, günah işlemekten korunacağına, daha temkinli ve garantici olacağına bu sayede de başarısızlıktan çok başarı elde edeceğine, rızkının sürekli olarak genişleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada teras gördüyseniz:

  • Sonuçlandırılması gereken konular olabilir.

Rüyada terasta yatak görmek uzun zamandan beri hayal edilen ve neredeyse gerçekleştirilmek üzere olan şeylerin yarıda kalacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada büyük teras görmek toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada terastan bakmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, çok ünlü bir kişi olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada terastan düşmek zor ve dar gününde gözyaşlarını silecek kimselerin artacağına, daha sonra kendi imkânları ile gireceği bu sektörde çok güzel yerlere gelerek hayli tanınan bir kişi olacağına, hayatının da güzellikler içinde geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada terasta olmak çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, karamsarlığa kapılmak, dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada teras görmek iyi insanlarla arkadaş olunacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet eder.

Rüyada teraslı ev görmek ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına, emeklerinin yarıda kalacağına, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada terasta oturmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, refah düzeyinin artacağına, tüm arzularının yerine geleceğine, sıkıntılı ve stresli ortamlara girileceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments