Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada teras kat görmek

Rüyada teras kat görmek

Rüyada teras kat görmek başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, bunun için çok büyük ve çok doğru bir karar vermesi gerektiğine, vereceği hayırlı bir karar ile hayatının çok daha güzel bir hal alacağına, ancak yanlış bir karar alırsa çok bir duruma düşeceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, toplumu ilgilendiren bir konuda yetkilendirileceğine ve kalabalık ortamlarda hitabet yapacağına, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine rivayet eder.

Rüyada teras kat gördüyseniz:

  • İstediklerinizi elde etmek için neler söylemeniz gerektiğinin farkındasınız.

Rüyada teras kat görmek gidilen yolda çok büyük başarılar kazanılacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, büyük bir zenginliğe sahip olunacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, herşeyin daha fazlasına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada teras ev görmek girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına, iyi giden hayatının bir anda bozulacağına tabir olunur.

Rüyada terasta olmak yeni bir kazanç kapısı açılacağına, önemli bir dönüm noktasına ve kişinin geçmiş yaşamından çok daha iyi koşullarda bir hayata sahip olacağına, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada teras görmek çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına, şansın yüzüne güleceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine yorulur.

Rüyada terasta oturmak hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terastan atlamak zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına, eline geçen fırsatları bu yüzden gerektiği gibi kullanamayacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına delalettir.

Rüyada terastan düşmek kendisine hem başarı, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına, girdiği işlerde kısa süre içinde büyük zararlara uğrayacağına ve çok üzüleceğine inanılır.

Rüyada evin terasına çıkmak işinde yükseleceğine, düzenli bir gelir elde edeceğine bu sayede birikim yaparak, mal sahibi olacağına, tazeleneceğine, yeniden can bulacağına, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments