Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terastan düşmek

Rüyada terastan düşmek

Rüyada terastan düşmek bir koyulan işten yüz kazanılacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, hayırlı bir işe iştirak edileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına, büyük başarılar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde çok uğraş vermeden kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına yorulmaktadır.

Rüyada terastan düşmek gördüyseniz:

  • Olumsuz düşüncelerden arınmalısınız.

Rüyada terastan düşmek çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada terasta yatak görmek başkalarının malına göz dikeceğine, borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, üzüntülerinin geçmesi için yardımcı olacağına, variyeti ile herkesi kıskandıracağına ve kendisine imreneceğine alamet eder.

Rüyada teras ev görmek sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine, hayır duaları aldığı için çok zor işlerin altından rahatlıkla kalkacağına, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada terasta oturmak çok güzel şeyler ile karşılaşıp yeni yerlere gidip yeni işlere gireceğine ve çok daha huzurlu bir insan olacağına, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına yorulur.

Rüyada evin terasına çıkmak aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, makbul olan mallar edineceğine, geleceğinin parlak ve güzel olacağına, ticaretinde rakiplerine karşı başarı elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada terastan atlamak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkın   tı yaratacak durumlara düşeceğine, hem aile hayatında hem de iş hayatında çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına işarettir.

Rüyada terastan denize bakmak ele geçen kazancın büyük bir kısmının tasarruf için ayrılacağına, kazancının ve mutluluğunun yerinde olup, rahatlık ve zenginlik içinde yaşayacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada teras süpürmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, bunu Allah’ın kendisi için sunduğu bir hikmet sayacağına, bunun da kendisine tabiri caizse çok pahalıya patlayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments