Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ter kokmak

Rüyada ter kokmak

Rüyada ter kokmak özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, bu kimseyle barışmak için çabalayacağına, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, söylenen bir sürü söze rağmen doğru bildiği şeye körü körüne inanacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, güvenilir kişilerle yola çıkılacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, sevdiği kişiler ile çok güzel zamanlar geçireceğine, kalbini tekrar hayata açacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine ve yapılan çalışmalar ve ortaya konan projeler sayesinde huzur ve mutluluk duyulacağına, huzurlu bir iş hayatı sağlanacağına ve refaha erileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ter kokmak gördüyseniz:

  • Farklı farklı senaryolar üzerine düşünmeniz gerekebilir.

Rüyada ter kokmak başarı basamaklarının hızlı bir şekilde tırmanılacağına, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, kazancından başkalarına da vereceğine rivayet eder.

Rüyada ağzı soğan kokmak yaşadıkları sıkıntılardan kurtulmaları için destek olunacağına ve eğitim hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, çok büyük bir iş şansı kazanılacağına, zarar ettiği bir işe tekrar gireceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına yorulur.

Rüyada parfüm kokmak kariyer planındaki basamakların hızlı bir şekilde çıkılacağına, işlerinin bollaşacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına inanılır.

Rüyada ağız kokmak zor bir durumdan kurtulduktan sonra Allah’a şükredilmesi gerektiğine, uzun bir zaman önce büyük bir tartışma yaşadığı bir kişinin kendisine kurduğu tuzakları bozacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına yorulmaktadır.

Rüyada çiş kokmak hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, yaptıkları ile birçok kişiyi inciteceğine yorulmaktadır.

Rüyada balık kokmak hayırsız ve gereksiz kişilerle muhatap olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve sıkıntı yaratan durumlardan kısa bir zaman içinde kurtulup büyük bir ferahlık yaşayacağına, iş hayatında bazı zorluklar yaşanılacağına inanılır.

Rüyada ayakları kokmak gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hem moral hem de sermaye kaybedeceğine, yakın bir akrabanın desteğinin alınacağına yorulur.

Rüyada soğan kokmak kazancını birkaç kat arttıracağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments