Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız kokmak

Rüyada ağız kokmak

Rüyada ağız kokmak hedeflerine doğru adımlarla yürüyebilecek yollar bulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının sona ereceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada ağız kokmak gördüyseniz:

  • Biraz esnek olmanızda fayda var.

Rüyada ağız kokmak rüya sahibinin dayanağı olmayan şeylere itibar etmeye başlayacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine, hayatından ve şansından yana razı geleceğine, önünde güzel ve başarılı günler olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada alkol kokmak inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, yeni işlere girmek için çeşitli adımlar atılacağına, imkânların çok daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada çok güzel kokmak canın çektiğine ve gözünün gördüğüne ulaşma imkânı elde edeceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, daha iyi bir yaşama sahip olma hakkı varken adım atamamak ve gereken cesareti gösterememesi yüzünden olduğu yerde sayacağına yorulmaktadır.

Rüyada nefesi kokmak sorunların, sıkıntıların, musibetlerin ve rahatsızlıkların ortadan kalkacağına, devlet kapısında uzun zamandır çözülemeyen bir işinizin çözüleceğine, kişinin depresif bir ruh haline bürüneceğine delalettir.

Rüyada güzel kokmak sorunların teker teker çözüleceğine, kalp kırıklığı olacağına, aile büyüklerinden birinin kaybedileceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına delalet eder.

Rüyada parfüm kokmak aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına, sevilen birinin başına gelen felaketlerden dolayı psikolojik olarak çok etkileneceğine, çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına yorulmaktadır.

Rüyada ter kokmak uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, en sıkıntılı ve korkutucu anda bile Allah’ın yardım edeceğine, hayali kurulan eve ulaşmaya yorulur.

Rüyada ayakları kokmak istediği noktalara ulaşacağına, rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments