Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bacaktan silahla vurulmak

Rüyada bacaktan silahla vurulmak

Rüyada bacaktan silahla vurulmak laf taşıyan biri yüzünden çekilecek üzüntüye, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, bazı konularda anlaşamadığı insanlar ile çok uzun konuşmalar sonunda orta yolun bulunacağına, arabasını ve toprağının olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak gördüyseniz:

  • Geçmişle ilgili halledilmesi gereken konular olabilir.

Rüyada silahla bacağından vurulmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, dedikodulara alet edilen ismi nedeniyle insanlarla ilişkilerinin bozulacağına delalettir.

Rüyada bacaktan silahla vurulmak zararlı bir alışkanlığın yakın bir zamanda bırakılacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kazancın artacağına, kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine yorulur.

Rüyada bacağından silahla vurulduğunu görmek kişinin de bu durumu kendi lehine çevirmek için elinden geleni yapacağına, her yaptığının arkasında destek veren ailesine karşı da iyi bir evlat olarak karşılık vereceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada bacağından silahla vurulmak oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, iyi geçiminin de bozulacağına, aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bacağının vurulduğunu görmek büyük bir tartışma yaşamak sorunda kalacağına, varlıklı kimse olacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine ve sağlık sorunları yaşayan bir akrabaya maddi ve manevi olarak yardımcı olunacağına işaret eder.

Rüyada kurşunla bacağından vurulmak korkularından, kendini kötü hissetmesine neden olan kuruntularından ve şüphelerinden kurtulamayacağına, gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, yeni bir araca sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada sol bacaktan vurulmak rekabet edebilme gücünün artacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine delalet eder.

Rüyada sol bacağından vurulmak ele geçen kazancın artacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde çok büyük miktarda kazanç elde edeceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına ve kendisini daha rahat hissedeceği bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments