Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla vurulmak istenmek

Rüyada silahla vurulmak istenmek

Rüyada silahla vurulmak istenmek hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına, çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine, hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, geçmişte yaşadığı acıları unutacağına, bundan sonra geriye değil hep ileriye bakacağına, hayatında temiz, güzel ve yeni bir sayfa açıp, mutlu ve huzurlu olmak için çaba göstereceğine delalettir.

Rüyada silahla vurulmak istenmek gördüyseniz:

  • Doğru strateji geliştirmeniz direnç gösterilmesi durumunda hazırlıklı olmanızı sağlayabilir.

Rüyada silahla vurulmak istenmek sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, eşlerinin kapanacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret eder.

Rüyada silahla vurulmak istendiğini görmek yokluk nedir bilmezken kıt kanaat yaşamayı öğrenmek zorunda kalacağına, mali krize gireceğine, kurulu düzeni olacağına, aşkı bulup çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine ve hastalığı varsa eğer en kısa sürede şifasına kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada sırttan silahla vurulmak ticaretin büyüyeceğine, rüya sahibinin geçim derdinin biteceğine, borçlarının da kapanacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, işlerinin sonuna gelip iflas edeceğine işarettir.

Rüyada başından silahla vurulmak bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına ve sadece kendisine faydalı olmakla kalmayıp, başta ailesi, yakınları ve dostları olmak üzere tüm insanlara elinden geldiğince yardım edeceğine, hoş muhabbette olacağına, sermayesinin harcandığına değeceğine rivayet eder.

Rüyada silahla boynundan vurulmak yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada boynundan silahla vurulmak rüya sahibinin, insanlar ile arasında olan buzların yavaş yavaş eriyeceğine, olumsuz olaylar yaşayacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına yorulur.

Rüyada silahla ayağından vurulmak üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına, maddi olarak büyüyeceğine, hayatının ve işlerinin alt üst olacağına işaret eder.

Rüyada silahla dizinden vurulmak gamsız bir hayat süreceğine, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, güzel ve olumlu haberler alacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments