Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, hasretliklerin bir araya geleceğine, kendisini yüksek yetkiler ile üst mevkilere terfi ettirecek bazı çalışmalar ortaya koyacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, makamını kaybedeceğine, yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına delalet etmektedir.

Rüyada babanın seni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Size maddi manevi borcu olan kişilere güvenebilirsiniz, yolunuzda duran kişilerden uzak durun.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek maddi ve manevi olarak destek olacağına, iyi halinin kalmayacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek amacına ulaşacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına işaret eder.

Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine delalettir.

Rüyada anne babayı dövmek hayırlı, bereketli ve rahat bir hayat yaşanacağına, gönül gözünün açılacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek bir sebeple sıkıntılarının artacağına, rüyayı gören kişinin suskunlaşacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada babasının dövdüğünü görmek ortaklı işlere iştirak edileceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, dertlerin ve endişelerin son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek çok tahsilli bir kişi olacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, adım atılan bir yolda büyük bir ilerleme kaydedileceğine rivayet eder.

Rüyada babamı dövmek kişinin fakirleşeceğine, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, işlerinin çok büyük bir şekilde sıkıntıya gireceğine, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine, aile hayatı içinde çok büyük üzüntüler yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments