Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babanın dövdüğünü görmek

Rüyada babanın dövdüğünü görmek

Rüyada babanın dövdüğünü görmek kazanılan paranın artacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, kurtuluşu yakalayacağına, hayatının bu sayede güzelleşeceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada babanın dövdüğünü gördüyseniz:

  • Son gülen siz olacaksınız.

Rüyada babanı dövdüğünü görmek yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine, kalabalık ortamlarda nazara uğramaya, çalışma hayatıyla ilgili çok büyük bir sorumluluk almak zorunda kalınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş babayı dövmek başarılı bir kariyere sahip olacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine, bazen umutlarını yitireceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek kafasındaki her soruya cevap bulacağına, yaşamını baştan sona yeniden ele alarak düzenleyeceğine, tüm arzularının yerine geleceğine, emeklerinin karşılığında da hakkı olanı alacağına, büyük bir yatırımdan çok küçük bir kazanç elde edeceğine, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine ancak daha sonra karşısına çıkacak bir işte adım atarak hayatında bir dönüm yapacağına delalettir.

Rüyada babasını dövmek hileye, fesada bulaşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, sorunlarını çözüme kavuşturacağına, kendisi için hayırlı olacak fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada baba kızını dövmek çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına işarettir.

Rüyada babamın beni dövdüğünü görmek planlarının işe yarayacağına, hedeflerini tabir yerindeyse on ikiden vuracağına, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada anne baba dövmek yaptığı makbul ve hayırlı işler sayesinde sevdikleri ile daha bir yakınlaşacağına, çok hayırlı şeylere imza atacağına, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada babasının kızını dövdüğünü görmek karşısına çıkan güzel fırsatlar sayesinde hayatının tamamen değişeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına, eğitim konusunda bir adım atılacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments