Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek

Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek

Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına, ara sıra iş hayatında yaşanan problemleri ortadan kaldıracağına, isteklerinin ve arzularının da yerine geleceğine, kısa vadedeki bütün hedeflere ulaşılacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, hatta gerekirse bu uğurda herkesi karşısına alarak yine her şeyi arkasında bırakmayı dahi göze alabileceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Rüyada birinin seni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Bazı konularda harekete geçmek, bazı görüşlerinizin bilinir olmasını sağlamak veya bazı ürünlerinizi satışa çıkartmak için fırsat, işaret veya ipucu bekliyorsanız ondan geriye saymaya başlayabilirsiniz.

Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine delalet eder.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada birinin seni zorla öptüğünü görmek kazanılan paraların ve malların ortaya konulması sayesinde iş sahibi olunacağına, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada kocanın seni aldattığını görmek kazancının hiç beklemediği bir miktarda artacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgilinin seni öpmesini görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, rahat nefes alınacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada köpeğin seni ısırdığını görmek sıkıntıların çözüme ulaşacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin seni sevdiğini görmek hayallerin hayırlı bir şekilde gerçekleşeceğine, evlat sahibi olunacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments