Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babasının dövdüğünü görmek

Rüyada babasının dövdüğünü görmek

Rüyada babasının dövdüğünü görmek daha sonra çok hayırlı adımlar atacağına, kazancının iki kat artacağına, büyük bir projenin ortaya konulması sayesinde çok tanınan ve saygı duyulan bir kişi olacağına ve kazanılan bazı hayırlı kısmetler ile yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, karşılıklı olarak fikir birliğine varılacağına, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine, aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, sıkıntısız ve rahat bir hayata sahip olunacağına, aile hayatında çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Rüyada babasının dövdüğünü gördüyseniz:

  • Maddi durum düzelecek.

Rüyada babayı dövmek ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine, çok yükseleceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, sıkıntıya, zorluğa ve darlığa düşeceğine, kişinin sabrının ve cefakâr oluşunun karşılığını güzel, hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına alamet etmektedir.

Rüyada babasını dövmek yalancı bir kişi ile istemeden kurulan bir ortaklığın zarar görmeden bozulacağına, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına ve kısa süreli bir sorun yaşanacağına ancak daha sonra durumun daha iyiye gideceğine, büyük zorluklar geçireceğine inanılır.

Rüyada baba kızını dövmek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, çok büyük yenilikler yapacağına ve her zaman çok daha akıllıca düşünüp kendisini geliştireceğine, pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine alamet eder.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek elde edilen nasibin artacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile çok büyük başarılar kazanacağına, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına inanılır.

Rüyada baba dövmek hayal kırıklığı yaşayacağına, tabir yerindeyse güvendiği kişiler tarafından sırtından bırakılacağına ve kendini çok kötü hissedeceği bir dönem geçireceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine ve bazı tatsızlıklar yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek sıkıntı çekeceğine, işlerinde bereket olacağına, kendisine kötülük yapanları, düşmanlarını bile affedeceğine tabir olunur.

Rüyada ölmüş babasını dövmek işlerinde yenilikler yapacağına, hayırlı bir iş için sevilen bir kişiden yardım istenmesine rağmen amaca ulaşılamayacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments