Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada babamı dövmek

Rüyada babamı dövmek

Rüyada babamı dövmek bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, yönetici koltuğuna yükseleceğine, işlerinin yakın bir zaman içinde sıkıntı çekmesine sebep olacağına ancak bu durumun kısa sürede çok hayırlı bir hal alacağına, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine, iş hayatında ya da aile hayatında içine düştüğü sıkıntılardan sevdiği kişilerin edeceği dualar sayesinde kurtulacağına, yoksullara ve zorluk çekenlere el uzatacak olan rüya sahibinin pek çok kimseden hayır duası alacağına delalettir.

Rüyada babamı dövmek gördüyseniz:

  • Sizden daha önemli pozisyondaki veya sizden büyük kişiler size yardım etmek isteyebilirler.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek yaşanan ekonomik sorunların aile bireyleri ile birlikte atılacak adımlar sayesinde sona ereceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, işinde uzmanlaşacağına, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına işarettir.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına ve mutlu bir ömür geçirileceğine delalet eder.

Rüyada babamı dövmek deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, geçim sıkıntısından kurtulacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalettir.

Rüyada babasını dövmek sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, çalışmalarınızın karşılığını alacağınıza, maddi durumunuzun düzeleceğine, yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine bu sayede elinin bolluğa kavuşacağına delalet eder.

Rüyada babanın birini dövdüğünü görmek maddi durumun düzeleceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zamanda kurtulacağına, verilen kararların çok iyi haberler getireceğine delalet eder.

Rüyada babayı dövmek anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, bekarlar için evlenmeye, projelerinin ve fikirlerinin istediği beğeniyi görmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada anne baba dövmek ayıplanacağına, bazen de kişinin bir tehlike ile karşı karşıya kalacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments