Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek her geçen gün daha güzel zamanlar geçireceğine, sırta kambur olan bir kişinin hayattan uzaklaştırılacağına, kendisi ile birlikte birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe gireceğine ve mutlu ve huzurlu bir aile yaşantısına sahip olacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, rahatlığa erileceğine ve sorunların kısa zaman içinde çözüm bulacağına, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, attığı adımların boşa gideceğine, yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü gördüyseniz:

  • Acele işlere teşebbüs etmemelisiniz.

Rüyada eşinin seni dövdüğünü görmek iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, anne baba duaları alınacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada babanın seni dövdüğünü görmek kötü günler geçireceğine, boş vaktinin hepsini onun yanında geçireceğine ve ileride kendisi gibi herkesin itibar ettiği, inandığı ve sevdiği bir kişi olacağına, daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine yorulur.

Rüyada birinin seni dövdüğünü görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin seni aldattığını duymak yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, sevdiği kişilerle konuşurken onları dinlemediğine ve bu nedenle yalnız kalacağına, işlerin bir anda yoluna gireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin seni aldatmasını görmek rakiplerine büyük fark atacağına, atılan her adımın çok daha büyük kazançlar getireceğine, kişinin bu arkadaşıyla konuşarak durumu sonlandırmak, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına işaret eder.

Rüyada eski eşi dövmek hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, eş, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, hayatı boyunca ruhundan ve bedeninden şifanın eksik olmayacağına delalettir.

Rüyada eşinizi dövmek hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine, eşi ile yaşadığı tartışmaların sona ereceğine delalettir.

Rüyada eşinin dövdüğünü görmek yaşadığı bunalımdan kurtulacağına, elindeki malların gideceğine, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
3 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Betül

Rüyamdaki tanımadığım biri ama kocammış beni dövmeye başladı elinde bir iğneye benzeyen şey vardı normalde kalem gibi bişey ucunda 2 3 cm uzunluğunda bir iğne olan şeyle beni dövmeye başladı sürekli sağ kaburgama sapladı böbreğim üst tarafındakine fakat kocam diye nitelendirilen adamı hiç görmedim daha önce ve o kadar iğne batırmasına rağmen hiç kan akmadı ama çok acıdı bende ağlamadım sadece acısını hissederek karşı koydum ellerimde yara aldı ama kanamadı

Betül

Teşekkürler inşallah sınavım güzel geçer.