Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada anne babayı dövmek

Rüyada anne babayı dövmek

Rüyada anne babayı dövmek sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, kişinin huzurunu kaçıracak pek çok olayın gerçekleşeceğine ve hayatın kontrolden çıkacağına, sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada anne babayı dövmek gördüyseniz:

  • Kaybedeceğiniz bir evrak işlerinizin oldukça aksamasına neden olabilir.

Rüyada anne babayı dövmek sevgilinizin sizin hoşunuza gidecek şeyler yapacağına, hatalı yollara gireceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, kazancının epey düşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada baba anneyi dövmek hayatın yoluna gireceğine, işlerin açılacağına, kazancın günden güne düşeceğine, yüzünün de güleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada babanın anneyi dövdüğünü görmek ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yetki sahibi olacağına, huzurlu bir aile ortamına kavuşulacağına, iş hayatında makam sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, ferah bir eve geçileceğine yorulmaktadır.

Rüyada babasının annesini dövdüğünü görmek komşularla ters düşüleceğine, sevilen kişilerle girilecek bir işte büyük ses getirecek çalışmalara imza atılacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işarettir.

Rüyada anne baba dövmek başarılarının katlanacağına, moral olarak çok iyi hissedeceğine, işleri bozmak isteyenlere üstünlük sağlanacağına yorulur.

Rüyada babanı dövmek sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına, yardım istediği kişilerin destek vermeyeceğine, yanlışlara düşeceğine delalet eder.

Rüyada babamın dövdüğünü görmek bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına, hata yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada babanın dövdüğünü görmek bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, zor bir işle ilgili olarak önemli bir sınav vereceğine, onun mutlu olmasına vesile olacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments