Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden kaymak

Rüyada tepeden kaymak

Rüyada tepeden kaymak her zaman kötülük için çalışacağına, rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, girilen işlerde ister istemez büyük zarara uğranacağına, kendisini tanımasında, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine, mali gücünü yitireceğine, içindeki sıkıntıların gideceğine, kişinin endişelerinden, kötü düşüncelerinden, karamsarlığından ve umutsuzluğundan da arınacağına işaret eder.

Rüyada tepeden kaymak gördüyseniz:

  • Olayların gerçekleşmesini sağlamak için bir girişimde bulunmalısınız.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya tabir olunur.

Rüyada tepeden kaymak huzur ve saadet bulacağına, malının, kazancının ve rızkının da kesilmemesi için düzenli olarak fitre vermeyi ihmal etmeyeceğine, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına alamet eder.

Rüyada karlı tepeden kaymak girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, bu gelişmelerin vesile olması sayesinde çok iyi yerlere gelerek çok büyük hayır işlerinin gerçekleştirileceğine, kariyerinde atılım yapacağına, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, ruhsal açıdan çok iyi hissedilecek bir döneme girileceğine, zarara sebep olan kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, alınan borçların günü gününe ödeneceğine yorulur.

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak atılan adımlar sayesinde büyük mutluluklara kavuşulacağına, işlerin yakın zamanda açılacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak bir iş ortaklığı kurup çok hayırlı işlere girileceğine ve kazanılacak para ile yardıma muhtaç insanlara da çok büyük yardımda bulunacağına, işlerinin gelişme göstereceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde atlatacağına alamet eder.

Rüyada çimenli tepe görmek istediği noktalara ulaşacağına, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine, kısmetsizlik yaşadığı bir işe tekrar girerek bu sefer başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments