Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada otobüsle tepeye çıkmak

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak derdin ve sıkıntının biteceğine, kişinin gönül hoşluğuna kavuşacağına, kişinin malını kaybedebileceğine, sürekli olarak bahaneler arkasına sığındığı için tembel biri olarak adlandırılacağına, kendisine gelemeyeceğine, yapılan bazı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanılacağına, başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak gördüyseniz:

  • Savunmaya geçmeden önce, söylediklerinde haklı yerler olup olmadığına da bir bakmanızda fayda var.

Rüyada otobüsle tepeye çıkmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, yaşanan tatsız bir olaydan ötürü umutsuzluk yaşanacağına, ekonomik durumunun düzeleceğine alamet eder.

Rüyada bir tepeye çıkmak rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, maddi olarak güç kazanacağına, hayırlı adımlar atacağına yorulur.

Rüyada everest tepesine çıkmak çıkılacak olan bir yoldan yenilmiş olarak dönüleceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine, borçlarının kapacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil tepeye çıkmak terfi alacağına, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, sorumlulukların ve yükümlülüklerin yerine getirileceğine yorulur.

Rüyada en yüksek tepeye çıkmak dertlerine derman arayacağına, işlerinin tutacağına, kötü yönde hareket edeceğine alamet eder.

Rüyada yeşil bir tepeye çıkmak aldığı haberler sayesinde çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine yorulur.

Rüyada dik tepeye çıkmak hayırlı bir yuva kurulacağına, çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Rüyada kum tepesine çıkmak hakkında dedikodu çıkarılacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına ve onların gazabına gelineceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments