Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak büyük miktarda kazanç elde edeceğine, rakiplerine büyük fark atacağına, arzuların yerine geleceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına, düşmanlarını kaybetmeye, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, hisleri ile hareket etmesi yüzünden hatalara karşı açık olacağına işaret eder.

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak gördüyseniz:

  • Bir ilişkinizi yeniden gözden geçirmeniz durumunda bağlantınızı güçlendirmenin yollarını bulabilirsiniz.

Rüyada yüksek bir ağacın tepesinde olmak işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine delalettir.

Rüyada yüksek tepede olduğunu görmek istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada yüksek tepeden inmek üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada tepeye yükseğe çıkmak bir sebeple çok kötü günler geçireceğine, iş hayatında gerçekleştireceği çalışmalardan bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, rahatının kaçacağına delalettir.

Rüyada yüksek tepeden atlamak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, her geçen gün mesleğinde ilerleyeceğine ve deneyim kazanarak uzman olacağına, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, çalışmalarında büyük başarılar kazanacağına işarettir.

Rüyada yüksek tepede olmak bunun da rüya sahibine hem zaman, hem de para kaybettireceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine, kardeşlerin arasındaki tartışmaların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada çok yüksek bir tepeye çıkmak hayatının kontrolünü eline alamayacağına, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine ve her zaman iyi bir insan olup herkesin hayır duasını alacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, huzurlu günler görüleceğine işarettir.

Rüyada yüksek tepede ev görmek gelirini ve rızkını kaybedeceğine, eşler arasına kara kedi gireceğine, işinde aranan biri haline geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments