Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağıya kaymak

Rüyada tepeden aşağıya kaymak

Rüyada tepeden aşağıya kaymak bol kazanç getirecek bir işe girileceğine, sıkıntı yaratan kişilerin haneden ve aileden uzaklaştırılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, alacağı bazı iş tekliflerini değerlendirmek için kısa süreli olarak bir tatile çıkacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, emeklerinin bir anda değersizleşeceğine, başarılarının hiçe sayılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, planlanan işlerin çok kısa bir zaman içinde ortaya konulacağına, parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, firma içerisinde hayırlı bir mevkiye terfi alınacağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine, makamının sürekli yükseleceğine, ün sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak gördüyseniz:

  • Yaşamsal amaç veya hayallerinizi gerçekleştirmenize yardım edebilecek esintilere neden olacak yerleri veya kişileri ziyaret edebilirsiniz.

Rüyada tepeden aşağı kaymak böylelikle sosyal ilişkilerinin de güçleneceğine ve psikolojik olarak rahatlayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek hafifleyeceğine, kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak yaklaşan güzel günlere, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, para biriktireceğine ve bu sayede yedi sülalesine yetecek kadar hatırı sayılı bir servetin sahibi olmayı başaracağına rivayet etmektedir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı düşmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına, günahtan temizlenmeye alamet eder.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak hastalıklardan kurtulacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, onları okula göndereceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, bir türlü kendine gelemeyeceğine, doyasıya hasret gidereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments