Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çimenli tepe görmek

Rüyada çimenli tepe görmek

Rüyada çimenli tepe görmek rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, sorunlu bir döneme gireceğine, atılacak bir adımda yapılan büyük bir hata yüzünden işlerin çok daha kötü gideceğine ve uzun süreden beri yapılan bir işte yenilgiye uğranacağına, kazanılan paraların hayır için kullanılacağına ve çok mutlu bir hayat sürüleceğine, büyük başarılar kazanılacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine delalet eder.

Rüyada çimenli tepe gördüyseniz:

  • Daha anlaşılır veya kabul edilebilir çözümler, planlar veya yollar geliştirmenizde fayda var.

Rüyada çimenli tepe görmek heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, ele geçen fırsatların heba edileceğine, imkânların günden güne azalacağına, hayat içinde karşılaşacağı bütün zorlukları ortadan kaldıracağına alamet eder.

Rüyada çimenli yol görmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, iyi şeyler yaşayacağına, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine delalet eder.

Rüyada çimenlikte uzanmak uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine ve yaşadığı rahatsızlıktan bir an önce kurtulacağına, aile hayatı içinde mutlu olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çimende yatmak sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çimen ve su görmek haksızlığa sebep olan bir kişi ile konuşulacağına, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, kötü sözler sarf ederek kalp kırıklığına yol açılacağına yorulur.

Rüyada yeşil çimene basmak daha çok tek başına kalmayı tercih edeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, bir akrabadan hata görüleceğine, işlerini boşvereceğine alamet eder.

Rüyada çimenlerin üstünde yürümek her şeyi kuralına göre yapacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çimene atlamak ele geçen kısmetlerin ve fırsatların artacağına, rakiplerin yapacağı bazı kötülüklerden etkilenileceğine, maddi açıdan zarar edileceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, cebine giren paranın gittikçe azalacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments