Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, verdiği emeklerin heba olacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, yapılan işte çok sıkıntılı olayların yaşanacağına ve aile bireylerinden birinin vereceği destek ile çok büyük kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, başarılarını arttıracağına yorulur.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını gördüyseniz:

  • İş hayatınızda veya duygusal yaşamınızda olumlu gelişmeler var.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, tecrübelerinden faydalanarak sorunları pratik şekilde çözeceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı kaymak başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işarettir.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, artık tamamen ümitsizliğe kapılacağına rivayet eder.

Rüyada tepeden aşağı inmek büyük bir kavgaya tutuşacağına, geçim derdi çekeceğine, sorunlarının biteceğine delalet eder.

Rüyada tepeden aşağı düşmek hoşsohbet birisi ile dostluk kurulacağına, kudretli kişiler arasına gireceğine, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına, mülk sahibi olacağına, hayallerine kavuşacağına, gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kalıcı ve kutsal duygular yaşayacağına, sürpriz gelişmelerle ve değişimlerle karşı karşıya kalacağına, huzuru yakalayacağına ve hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak rüya sahibinin ticari anlamda yüksek mertebelere ulaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylerin neredeyse herhangi bir zahmet çekilmeden ortadan kalkacağına, gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments