Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada karlı tepeden kaymak

Rüyada karlı tepeden kaymak

Rüyada karlı tepeden kaymak yapılacak bir ortaklık sayesinde çok hayırlı ve bereketli kazançların elde edileceğine, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine, bir sağlık sorunuyla uğraşmak zorunda kalınacağına, işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, kendini dünya malları edinmeye vereceğine, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada karlı tepeden kaymak gördüyseniz:

  • Bazı davranışlarınızda veya eğilimlerinizde değişiklik yapmanız olumlu bir yöne ilerlemenizi sağlayabilir.

Rüyada karlı tepeden kaymak karşısına hayırlı kişilerin çıkacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına tabir olunur.

Rüyada tepeden aşağı kaymak sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, iş dünyasında çok büyük bir prestij yakalayacağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada tepeden kaymak bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, bol kazançlı bir projenin hayata geçirileceğine, sporla ilgili bazı aktivitelerin gerçekleştirileceğine, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, yaşayacaklarının ağırlığının altında kalacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek aile içinden birinin veya rüya sahibinin hastalık, kaza gibi sıkıntılar yaşayacağına, özel yaşamda da rutini kıracak yeni programlar yaparak daha hareketli ortamlarda bulunulacağına, işlerin düzene gireceğine ve eğitim konusunda yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına, hedeflerini ve amaçlarını yerine getireceğine, işlerin bir anda azalacağına delalet eder.

Rüyada kar tepesi görmek deyim yerindeyse kallavi bir kazanca kavuşacağına, güzel ve hayırlı günler yaşamaya başlayacağına, derdin sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada karlı tepeye çıkmak dualarının karşılığını alacağına, yeni bir konuda bazı kararlar verileceğine, borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, hayal ettiğinden de çok malı ve parası olacağına delalet etmektedir.

Rüyada karlı dağın tepesinde olmak maddi orunların kısa süre içinde aşılacağına, çevresinde herkesin sözüne güvendiği, sevip saydığı bir birey olunacağına, rızkının kesileceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments