Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağı kaymak

Rüyada tepeden aşağı kaymak

Rüyada tepeden aşağı kaymak sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, başarıya ulaşacağına, medet umduğu kapıların yüzüne kapanacağına ve rüya sahibinin güvendiklerinden yana hayırsızlık ve nankörlük göreceğine, keyfinin, rahatının ve ağız tadının kaçacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, adeta dünyaya yeni bir pencereden bakmaya başlayacağına, işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına delalettir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak başarılı olunacak bir duruma gelineceğine ancak bazı sorunlar yaşadığı için manevi olacak boşluk yaşayacağına, acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek huzurlu ve sakin bir yaşama, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, el atılan işlerden başarı ve büyük bir şöhretle çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak iş hayatındaki yükselişinden aldığı güçle kendi işini kurarak patronluğa başlayacağına, çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların bir anda biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak hayallerin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, çok büyük mutluluklar yaşanacağına, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada tepeden aşağı düşmek çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, ancak sonuçların beklediğinin aksine olumsuz şekilde gelişeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı inmek yeni duygular tadacağına, sahip olduklarının da çoğalacağına, başarılı bir şekilde işlerini gerçekleştireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına inanılır.

Rüyada tepeden aşağıya bakmak anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına, insanlarla bir araya geleceğine, kendisini korumaya alacağına işarettir.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments