Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tepeden aşağı düşmek

Rüyada tepeden aşağı düşmek

Rüyada tepeden aşağı düşmek zarar getirebilecek bir işten az da olsa bir kazanç elde ederek çıkılacağına, sorunlarını gidereceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, çok kötü ve üzüntülü bir döneme gireceğine, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, elinin bollaşacağına, rızkının genişleyeceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı düşmek gördüyseniz:

  • Ne kadar yaratıcı olursanız, o kadar faydasını görebilirsiniz.

Rüyada tepeden aşağıya düşmek kısmetinin ve şansının da açık olacağına, sıkıntıların aşılacağına, kendisine kurulmuş bir tuzakla uğraşacağına işarettir.

Rüyada tepeden aşağı düşmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağıya kaymak çoluk çocuğa karışacağına, geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, sıkıntılara neden olacağına, hayal ettiği işe ve hayata kavuşacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına ve eline geçecek mal mülk sayesinde ömür boyu rahat bir hayat süreceğine yorulur.

Rüyada tepeden aşağı inmek yapılan bir hatanın telafi edileceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı bakmak sorunlardan kısa süre içinde kurtulmaya, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine yorulur.

Rüyada binanın tepesinden aşağıya bakmak şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine, yakın zaman içinde kazancının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tepeden aşağı kaymak hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine alamet eder.

Rüyada tepeden aşağı kaydıgını görmek ailesinden ayrı hiç vakit geçirmeyeceğine, onlara çok bağlı olacağına, sıkıntı çekilen olayların kısa süre içinde çok sorun yaratacağına, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine, çok daha büyük işlere gireceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments