Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan su görmek

Rüyada akan su görmek

Rüyada akan su görmek küslerin ve dargınların barışacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, yollarını ayıracağına, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, ancak bu kazancın yeteri kadar uygun bir yere ve doğru bir şekilde aktarılamamasından ötürü çok büyük sorunlar yaşanacağına, moralinin genel olarak yerinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada akan su gördüyseniz:

  • Diğerlerinin istekleri doğrultusunda hareket etmeniz gerekmiyor.

Rüyada akan bir su görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yolda akan su görmek üzüntüsünü ve endişesini üzerinden atmasına yardımcı olacağına, maddi anlamda güç kaybedeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulur.

Rüyada akan suyu görmek ailesini ve sevdiklerinin hayallerini de gerçekleştirme fırsatı sunacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada hortumdan akan suyu görmek büyük bir proje gerçekleştirerek çok saygın bir kişi olacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına, bekar ise karşısına çıkacak bir kısmete kalbini kaptıracağına yorulmaktadır.

Rüyada akan sıcak su görmek kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, kazanç getirecek büyük işlere girecek olan rüya sahibinin, sevdiği kişileri de yanına alacağına, birlikte daha iyi işlere imza atacaklarına ve işlerinin rakiplerini kıskandıracak kadar iyi bir şekilde ilerleyeceğine, sevdiği bir kişiden ihanet göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada yüksekten akan su görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, eğleneceğine ve daima afiyette kalacağına tabir olunur.

Rüyada su akan musluk görmek sıkıntılarını çözeceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına ve sevinçli haberler alınacak bir döneme girileceğine, işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine işaret eder.

Rüyada akan suyun içinden geçmek açılan şansın yapılacak hatalar yüzünden kapanacağına, sevdiği bir kişinin uzun zamandan beri arzuladığı bir şeyi kendisine hediye olarak vereceğine ve daha önce kaçırdığı bir fırsatın tekrar kapısını çalacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments