Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akan su sesi duymak

Rüyada akan su sesi duymak

Rüyada akan su sesi duymak masa başı bir işe gireceğine, mevki edineceğine, başına gelen kötü olaylardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evlilik yapacağına, işlerinin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, aile içinde bireylerin birbirleri ile uyum, anlayış ve iyi geçim halinde yaşayacaklarına, kişinin de ailesini geçindirmek için zorluk çekmeyeceğine, belalı kimselerle karşılaşacağına, başına tekin olmayan olayların geleceğine, elinin bollaşacağına, rızkının da genişleyeceğine, eline geçen bütün fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve böylece uzun zamandan beri hayal ettiği her şeye çok büyük çaba sarfetmeden kavuşacağına, mutluluğunun ve huzurunun çoğalacağına inanılır.

Rüyada akan su sesi duymak gördüyseniz:

  • Para akışınızda sorun olmasa bile, kontrollü harcamanız gerekiyor.

Rüyada akan su sesi duymak hayırlı kapılar açılacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına alamet eder.

Rüyada su sesi duymak bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, sıkıntıların yakasından düşmeyeceğine, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine inanılır.

Rüyada akan suyu görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada su akan köprüden geçmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, aile hayatı için çok hayırlı ve güzel bir karar vererek hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve çocuk sahibi olacağına, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine delalet eder.

Rüyada derede akan su görmek hayırlı zamanlar geçireceğine, keyifleneceğine ve afiyette olacağına, maddi açıdan çok kazanç elde edeceğine yorulur.

Rüyada sürekli akan su görmek yaşadığı yokluğun biteceğine, onunla yeniden kavuşacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada şarıl şarıl akan su görmek gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, hikmete kavuşacağına, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada akan kirli su görmek her anlamda şifa bulmaya, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments