Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada derede akan su görmek

Rüyada derede akan su görmek

Rüyada derede akan su görmek özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, tutumlu bir yaşam süreceğine, evi yoksa ev alacağına, kariyer yapma konusunda bazı engellerle karşılaşılacağına, bir sebeple uzun bir zaman boyunca toparlanılamayacağına, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine, dertlerinin artacağına, şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yüklü miktarda bir para yardımı alınacağına işarettir.

Rüyada derede akan su gördüyseniz:

  • İlginç bir teklif işiniz veya özel yaşamınızla ilgili olumlu değişikliklere neden olabilir.

Rüyada akan dereden su içmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada derede akan su görmek yaşayacağı bir gönül ilişkisi ile hayatının daha da güzelleşeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına, çok sorunlu bir durumun ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada dereden akan su görmek eğer üzüntü yaşıyorsanız bu üzüntülerin dağılıp yerini mutluluğa bırakacağına, yanlış yapan arkadaşlarını uyararak yardımcı olacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine alamet etmektedir.

Rüyada çok su akan dere görmek kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalettir.

Rüyada su akan dere görmek hayallerinin ve umutlarının da tükeneceğine, lükse ve konfora kavuşacağına, bir anında çok güleryüzlü ve çok sevimli bir kişi iken bir diğer anında çok somurtkan biri olacağına tabir olunur.

Rüyada akan su dere görmek Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine, rahatlık ve ferahlık bulacağına delalettir.

Rüyada şiddetli akan dere görmek etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine, aşama göstermeyeceğine, insanlar tarafından komik bulunan ve küçümsenen hayallerini gerçekleştirmeyi bileceğine ve bu sayede kendisine inanmayanları utandıracağına delalet eder.

Rüyada hızlı akan dere görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, kısmetlerinin bol olacağına, rahat bir hayata sahip olacağına, aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine, işlerinin düzeleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments