Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis sahası görmek

Rüyada tenis sahası görmek

Rüyada tenis sahası görmek yakın bir zamanda çok büyük kazançlar elde edilerek iş kurma konusunda adım atılacağına, malların artacağına, ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, sıkıntılarının biteceğine, parasının ve malının çoğalacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına rivayet eder.

Rüyada tenis sahası gördüyseniz:

  • İnsanlar sizi yanlış anlayabilirler.

Rüyada tenis sahası görmek işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına, rahatlık ve ferahlık bulacağına, mutlu olacağınıza rivayet eder.

Rüyada tenis topu görmek elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, rahat nefes alınacak bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada tenis masası görmek maddi olarak çok büyük bir ferahlık yaşayacağına, ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tenis raketi görmek arabuluculuk yapılacağına ve dört duvar arasında kalması istenen bir olayla ilgili ağzı pek sıkı olmayan bir kişinin kulağının çekileceğine, sorunların birbiri ardına geleceğine, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine inanılır.

Rüyada tenis kortu görmek yakın zaman içinde çok büyük bir kaza yaşanacağına, hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, üzüntülerini ve acılarını unutacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis oynamak fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına tabir olunur.

Rüyada masa tenisi masası görmek borcu olan kişiler için kolayca borcunu ödeyebileceğine, moralinin bozulacağına bu nedenle de sağlığının da elden gitmesine neden olacak kötü olayların meydana geleceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada tenis öğrenmek daha zengin hale geleceğine, işlerinin düzene gireceğine, sermaye elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments