Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis topu görmek

Rüyada tenis topu görmek

Rüyada tenis topu görmek rahata ve huzura kavuşacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, büyük sabır göstererek ve çok emek vererek işlerini yoluna sokacağına, can sıkıcı haberler almaya, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, yaptığı işlerin her zaman hayırlı ve mutlu sonla biteceğine, tartışmalı bir durumla karşı karşıya kalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis topu gördüyseniz:

  • İletişim biçiminiz, farkı yaratacak olan asıl şey olabilir.

Rüyada tenis topu görmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, birçok insan için ekmek kapısı olacak bir işe girmeye, maddi imkânlarının artacağına, bu durumun özel hayatına ve aile yaşamına da olumlu yönde yansıyacağına, kişinin afiyette kalacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine alamet eder.

Rüyada tenis masası görmek sağlıklı ve hayırlı bir ömür geçireceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, aylardan beri devam eden bir projenin nihayete erdirileceğine işarettir.

Rüyada masa tenisi görmek maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, özgüvenini yüksek tutarak işteki başarısını herkesin takdir edeceği şekilde ortaya koyacağına, vasıflarını geliştirerek, her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, zor durumda bırakacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenis maçı izlemek bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis oynadığını görmek ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine ya da onların yaşayacağı hayırlı olayları duyacağına, dostlarından aldığı destek ve sevilen biri olmasıyla da keyfinin son derece yerinde olacağına, işlerin başarılı bir şekilde organize edilmesi sayesinde tıkır tıkır işleyeceğine rivayet eder.

Rüyada tenis sahası görmek zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kalbini temiz tuttuğu müddetçe huzurunun bozulmayacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynayanları görmek kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, onu yalnız bırakmayacağına, kızına daima sahip çıkacağına ve onu desteklemekten de hiç vazgeçmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis raketi görmek kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, yeni adımlar atacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments