Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis öğrenmek

Rüyada tenis öğrenmek

Rüyada tenis öğrenmek hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine, rahatının yerine geleceğine, mutluluğunun da artacağına, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, işlerindeki ve kazancındaki bolluğun, bereketin ve verimin çoğalacağına, bu sayede ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine, huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, kısmetin ve talihin açılacağına, onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, rahat rahat yaşayacağına, para biriktirebileceğine tabir olunur.

Rüyada tenis öğrenmek gördüyseniz:

  • İmajınızı güçlendirmenizi veya fiziksel olarak daha iyi hissetmenizi sağlayacak biraz rekabette içeren aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada tenis öğrenmek sağlık ve sıhhatinin bozulacağına, endişeli ve üzüntülü günlerin geride kalacağına, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına delalettir.

Rüyada tenis maçı izlemek çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine alamet eder.

Rüyada tenis oynamak sevdikleri ile birlikte olacağına, maddi olanaklarının rahat rahat yaşamasına el vereceğine, maddi açıdan zarar verecek ve sonrasında insanlar arasındaki saygınlığı zedeleyecek bir sorun yaşanacağına, sıkıntıların büyüyeceğine, endişe verici bir durumla karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenis kortu görmek hayırlı ve büyük kazançlar elde edileceğine, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, hayal kırıklığına uğramadan tüm isteklerini sonuna kadar tatmin edecek bir yaşama sahip olacağına, yerinde saymayacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis topu görmek iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, aksiliklerin yaşanacağına, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine alamet eder.

Rüyada tenis raketi görmek mal ve para kazanılacağına, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, parasız ve işsiz kalacağına, geçim derdine düşeceğine yorulur.

Rüyada masa tenisi oynamak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, hayallerinin bir bir gerçekleşeceğine, rızkının her geçen gün daha da artacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis masası görmek iyi bir kariyer edineceğine bu sayede herkes tarafından takdir edilen ve çok konuşulan kişi olmayı başaracağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, sevincine ve mutluluğuna kavuşmayı başaracağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments