Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa tenisi masası görmek

Rüyada masa tenisi masası görmek

Rüyada masa tenisi masası görmek problemlere çözüm bulunacağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine, kendi alanında çok aranılan ve beğenilen bir kişi olacağına, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, üzüleceğine ve bu kötü günlerin ardından dayanamayıp hastalanacağına işaret eder.

Rüyada masa tenisi masası gördüyseniz:

  • Belli konularda yanlışlar yapan veya doğru gelmeyen eğilimleri olan kişilerin girişimlerinizi merak etseniz bile, içerisinde yer almamaya veya katılımda bulunmamaya özen göstermelisiniz.

Rüyada masa tenisi görmek birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yaptığı şeylerden ötürü bazı kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, büyük bir projeye ortak olarak gireceğine alamet eder.

Rüyada masa tenisi masası görmek dertlerin son bulacağına ve çok hayırlı ve bol kazançlı bir işe girileceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa tenisi raketi görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, kendini uzun uzun tenkit edeceğine işaret eder.

Rüyada masa tenisi oynamak hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, sarsılacağına, kişinin kendi gelişimini destekleyen konulara açık durması ile daha iyi bir kariyer elde edeceğine yorulur.

Rüyada tenis masası görmek eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, büyük kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynadığını görmek çok hayırlı kişiler ile çeşitli ortaklıklar kurup çok zengin olunacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, muradına ereceğine, daha önce hiç sevinmediği kadar sevineceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına delalettir.

Rüyada tenis oynamak hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, vicdanlı ve merhametli kimselere denk geleceğine, çok tahsilli bir kişi olacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenis maçı izlemek rahatlayacağına, hedeflerinin ve hayallerinin de gerçekleşeceğine, çok eğleneceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments