Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis raketi görmek

Rüyada tenis raketi görmek

Rüyada tenis raketi görmek sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayatının güllük gülistanlık olacağına ve kişinin yüzünün artık güleceğine, hayatının da zorlaşacağına, maddi gücünü kaybedeceğine, zor durumlara düşeceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, sevilen kişilerle bir seyahate çıkılacağına, verilen emeklerin karşılığının alınacağına, sorunların gösterilecek sabır ve azim sayesinde ortadan kalkacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis raketi gördüyseniz:

  • Diğerlerinin endişe veya kaygılarınızı görmesi gerekmiyor.

Rüyada tenis raketi görmek maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine, rütbe edineceğine, makamının, kazancının ve canın güvence altında olacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine alamet eder.

Rüyada masa tenisi raketi görmek kısmetlerinin artacağına, geri planda kalacağına, mutlu zamanlar geçireceğine, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada raket oynamak sonucun kişi için hayırlı olacağına, inancının eksileceğine, dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, tövbelerinin Allah katında karşılık göreceğine işarettir.

Rüyada tenis oynamak çok eğleneceğine, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, çok hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada tenis masası görmek kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, ortaya çıkan sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada tenis topu görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, dost olduğu düşünülen bir kişiden ihanet görüleceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine işarettir.

Rüyada tenis oynayanları görmek yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına, her geçen gün daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada tenis maçı izlemek garanti olacak bir yer edineceğine, bununla yüceleceğine, kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments