Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis oynamak

Rüyada tenis oynamak

Rüyada tenis oynamak sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, fakirlikten kurtulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, çok alıngan olacağı bir dönemin yaklaştığına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, bir sebeple çok zor bir duruma düşecekken bu kişiyi yenilgiye uğratacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada tenis oynamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından ise, kafanız karışmaya başlıyor.

Rüyada masa tenisi oynamak mutlu olacağına, işsiz ve aşsız kalmayacağına, huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına inanılır.

Rüyada tenis oynamak elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, büyük kazanç elde edileceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis öğrenmek hayır getirecek ve büyük kazançlar sağlayacak bazı olaylar yaşayacağına, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine tabir olunur.

Rüyada tenis kortu görmek nankörlük ve vefasızlık göreceğine, yapılan hata hakkında iş konusunda deneyim sahibi insanlardan yardım ve destek alınacağına, ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine inanılır.

Rüyada tenis oynandığını görmek tutulan yolun isabetli olacağına, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis raketi görmek ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, büyük bir proje için kurulacak bir ortaklık kurulacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına rivayet eder.

Rüyada tenis maçı izlemek kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına, çok resmi görevlerde bulunacağına, kararlar alacağına tabir olunur.

Rüyada tenis oynayanları görmek bol muhabbette olacağına, zamanla daha çok para elde edeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments