Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis kortu görmek

Rüyada tenis kortu görmek

Rüyada tenis kortu görmek eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, kusursuz bir yaşama kavuşacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, zor durumlardan çabucak sıyrılacağına, hanesinin bollukla dolacağına, düşündüğü bir işte çok geç davrandığı için pişman olacağına tabir olunur.

Rüyada tenis kortu gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada tenis kortu görmek tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada masa tenisi görmek hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve doğru düzgün insanlar ile arkadaşlık yaparak çok saygın bir kişi olacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına ve daha önce yaptığı işlerden daha çok kazanç elde edeceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına işaret eder.

Rüyada masa tenisi raketi görmek sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine delalet eder.

Rüyada masa tenisi masası görmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, bilgisi bulunmayan bazı konularda yeni birşeyler öğreneceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine yorulur.

Rüyada tenis topu görmek kendisinin ve ailesinin geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada tenis oynayanları görmek kişi için gelecek günlerin tasasız ve neşe dolu olacağına, iyi evlilikler yapmaya, evlatların hayırlı insanlar olmasıyla kişinin her açıdan kendisini mutlu hissedeceğine, daha sonra işlerin kötüye gitmesi yüzünden bazı borçlar alınacağına, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, çok hatalı çalışmalara gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada tenis raketi görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine delalet eder.

Rüyada tenis maçı izlemek moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, güzel zamanlar geçireceğine, yeni kişilerle tanışacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments