Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis masası görmek

Rüyada tenis masası görmek

Rüyada tenis masası görmek hayatında yeni ufuklar açacağına, dertlerinin dermanını, hastalıklarının da şifasını bulacağına, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu kazançlar sayesinde çok büyük mal ve mülk sahibi olacağına, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, İslami olarak Allah korkusu ve inancına uygun şekilde hareket ettiğine ve sabrı ile selamete çıkacağına, iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine inanılır.

Rüyada tenis masası gördüyseniz:

  • Size normal gelen şeylerin çevreniz tarafından nasıl karşılanacağını da düşünmelisiniz.

Rüyada masa tenisi masası görmek sevdiği kişilerle arasının çok küçük bir sebepten ötürü bozulacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Rüyada masa tenisi oynamak istenmeyen durumlarla karşılaşacağına, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına, kendisini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada masa tenisi raketi görmek maddi olarak zarar edeceğine, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada masa tenisi görmek bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, hiçbir eksiğinin olmayacağına ve lüks bir hayat geçireceğine inanılır.

Rüyada tenis masası görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına, hayatının karışacağına, kişinin can derdine düşeceğine rivayet eder.

Rüyada tenis öğrenmek yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına, onlardan büyük hayır göreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına delalet eder.

Rüyada tenis oynayanları görmek attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, hayallerine bir türlü kavuşamayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenis oynadığını görmek özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, böylece yeni bir hayata adım atılacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments