Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis oynayanları görmek

Rüyada tenis oynayanları görmek

Rüyada tenis oynayanları görmek zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına, mutluluğunun her geçen gün artacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, adının ve şanının yürüyeceğine, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine yorulur.

Rüyada tenis oynayanları gördüyseniz:

  • Size ilham veren, ilginç kişilerle bir araya gelmeniz durumunda yaşam tarzınızda değişiklikler oluşabilir.

Rüyada tenis oynandığını görmek kalbindeki kuşkulardan arınacağına, onlarla ayrı düşeceğine, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis oynayanları görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına, başarılarının katlanacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada masa tenisi oynamak ailesinin hayat standardında da aynı değişimi yakalayabilmek için işbirliği yapacağına, hayal kırıklığına düşeceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına delalet eder.

Rüyada masa tenisi raketi görmek bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine, büyük bir kazanç kapısı kazanılacağına, sorunların yavaş yavaş çözüme kavuşacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük ve mutluluk dolu gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tenis oynamak kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, geçim derdinin baş göstermeyeceğine, problemlerinin biteceğine delalettir.

Rüyada tenis kortu görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, böylece aynı hataları yapmayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına yorulur.

Rüyada tenis öğrenmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına, gidilen yolda büyük başarılara imza atılacağına, hane halkının verilen kararları destekleyeceğine delalet eder.

Rüyada tenis sahası görmek eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, bir miras kavgasının araya giren aile büyükleri sayesinde mahkeme kapısına gidilmeden çözüme kavuşacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments