Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa tenisi oynamak

Rüyada masa tenisi oynamak

Rüyada masa tenisi oynamak birlik ve dayanışma halinde olacağına, çocuklarının masraflarını karşılamakta zorluk çekmeyen rüya sahibinin kendi zevkleri için de para ayırabileceğine, aralarındaki ağız tadının bozulacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, elin bollaşacağına, sağlığının bozulacağına, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada masa tenisi oynamak gördüyseniz:

  • Bazı konulara çözüm ararken fikirler ardı ardına gelebilir.

Rüyada masa tenisi oynamak rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine ve kararsız kalınması sebebiyle mal varlığının bir kısmının elden çıkarılacağına, alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, el attığı işlerde çok büyük başarılar kazanacağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına ve rahat ereceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada tenis masası görmek ümidini kestiği bir şeyin gerçekleşmesine, sol taraftan kan alınması ise kaybedilen bir aile ferdinin veya akrabanın bulunacağına, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa tenisi masası görmek çok hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, kazancında da artış meydana geleceğine ve rüya sahibinin hayatından memnun olacağına, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada masa tenisi görmek çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına, işlerin yoluna gireceğine ve tatsızlıkların tecrübe sahibi kişiler sayesinde ortadan kalkacağına, yorgun ve gergin günler geçireceğine işarettir.

Rüyada masa tenisi raketi görmek yakın bir zaman içinde çok sorun yaratan bir konuyu çözüme kavuşturacağına ve sevdiği bazı kişileri yeni gireceği işe birlikte girme konusunda ikna edeceğine, geçiminin bu nedenle insanların yardımı ile sürdüreceğine, kişisel kavgaların son bulacağına yorulur.

Rüyada tenis oynamak neşenin ve mutluluğun geleceğine, kendisini kazanmaya odaklayacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada tenis oynadığını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, gözyaşının kuruyacağına, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada tenis sahası görmek böylece hayatının kolaylaşacağına ve eksiklerinin giderileceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments