Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada masa tenisi raketi görmek

Rüyada masa tenisi raketi görmek

Rüyada masa tenisi raketi görmek karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine, hedeflediği kazancı elde edeceğine, parasal sıkıntılarından, ihtiyaçlarını gidermekte çektiği zorluktan ve yaşadığı çileden kurtulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, bir sebeple daha dikkatli ve hızlı olunması gerektiğine, aksi takdirde maddi ve manevi açıdan epey zarara uğranacağına, çok sıkıntılı ve zor günler geçirileceğine, evinde sıkıntılı günler geçiren kişilerin ise mutluluğu yakalayacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında huzursuz günlerin başgöstermesine neden olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Rüyada masa tenisi raketi gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde veya iş birliklerinizde çılgınca tavırlar geliştirebilir ya da ani tepkiler verebilirsiniz.

Rüyada masa tenisi raketi görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, kolay yoldan gelir elde edeceğine, hayat standardı ve kalitesi olarak kişinin dilediği gibi yaşamaya devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenis raketi görmek öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, bolluk ve bereket göreceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada raket oynamak çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, böylece hayatının kolaylaşacağına, rakipleri sevindirecek bir duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada masa tenisi oynamak ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada tenis masası görmek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, hastalıklarının düzeleceğine, elinin bollaşacağına, kişinin arkasından konuşan kimselerin yakınlar tarafından susturulacağına delalet eder.

Rüyada masa tenisi görmek adını kirleteceğine, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, hayırlı kişiler ile çok güzel bir ortaklık kurulacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, rahatsızlık duyulan konularda büyük atılımlar yapılacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine işaret eder.

Rüyada masa tenisi masası görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına, çok büyük bir kazanç elde etmesini sağlayacak iş için yardımcı olacağına ve üzüntüsünü bölüşmek için yakın bir zamanda çok çaba göstereceğine, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, kırgınların ve küskünlerin barışacağına rivayet eder.

Rüyada tenis oynandığını görmek aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına, attığı her adımı düşüneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments