Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tenis oynandığını görmek

Rüyada tenis oynandığını görmek

Rüyada tenis oynandığını görmek küslükleri bitireceğine, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, rızkının tam olarak kesilmeyeceğine, girdiği bir ortaklıktan büyük zararla çıkacağına, kişinin yakasını belalardan ve kötülüklerden bir türlü kurtaramayacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, onlara çok bağlı olacağına, tanıdık vasıtası ile hayırlı bir iş kapısının açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis oynandığını gördüyseniz:

  • Belli alanlarda durumunuzu haklı veya mazur göstermek için gerçeklerin üzerinden geçmenizde fayda var.

Rüyada tenis oynayanları görmek sorunların tarihe karışacağına, güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine tabir olunur.

Rüyada tenis oynandığını görmek çözüm bulmak yerine kişinin tutumunu değiştirmemesi ve aşırı agresif davranması sonucunda da ilişkilerin bitme noktasına geleceğine, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada tenis öğrenmek iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, başka yatırımlar gerçekleştirmeyeceğine, büyük bir hayalini gerçeğe çevireceğine işaret eder.

Rüyada tenis oynamak işlerin büyük kazanç sağlayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, gelirinin çoğalacağına, projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada masa tenisi masası görmek onlardan büyük hayır göreceğine, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, işlerinden de geri kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tenis kortu görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tenis masası görmek her hayalini de gerçekleştireceğine, işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, yaşamın güzelliklerini ve yeni tatlarını keşfedeceğine işarettir.

Rüyada tenis sahası görmek sorunların büyük darbeler vuracağına, borçlarının kolaylıkla ödeneceğine, bu sayede başarısına ve mutluluğuna engel olan hiçbirşeyin de kalmayacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments