Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, düşmanlarını kaybetmeye, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kadının tenasül uzvunu gördüyseniz:

  • O nedenle çok fazla sorgulamamanızda fayda var.

Rüyada kadının tenasül uzvunu görmek yaptığı hataları sürekli tekrarlayacağına ve zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında ya da aile hayatında başı sıkıştığında yardımına koşup destek olacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına işaret eder.

Rüyada kadın tenasül uzvu görmek yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, elinde olan bir miktar parayı ortaya koyarak bu durumdan kısa sürede kurtulacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun kesildiğini görmek yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine, hastalıklarının iyileşeceğine, işlerin çok yakın bir zaman içinde çözüme kavuşmasına yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada tenasül uzvunu görmek üzüntülerin biteceğine, yakın bir zaman içinde bir evlilik haberi alınacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tenasül uzvunun uzadığını görmek rüya sahibinin hayatına yeniliklerin geleceğine, yaşanan kötü olayların unutulacağına ve hayallerin gerçekleştirileceğine, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölünün tenasül uzvunu görmek ona göre davranacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının bu kişi yüzünden gün geçtikçe daha artacağına, aydınlık bir döneme girileceğine işarettir.

Rüyada oğlunun tenasül uzvunu görmek artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hayırlı ve karlı fırsatlar elde edeceğine, daha çok dünya malı edineceğine işarettir.

Rüyada tenasül uzvunda kıl görmek kendisine yeni bir hayat kuracağına, çok daha yeni kişiler ile yeni arkadaşlıklar kuracağına ve bu arkadaşlıkları ilerleteceğine, sevilen ve sayılan biri olunacağına, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments