Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz ve berrak su görmek

Rüyada temiz ve berrak su görmek

Rüyada temiz ve berrak su görmek sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, ortaya konacak projelerin kazanç elde etmesi ile sayesinde hayırlı kapılar açılacağına, kuş gibi hafifleyeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına delalet eder.

Rüyada temiz ve berrak su gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri dikkatle ele almalı, yanlış yapacak yer bırakmamalısınız.

Rüyada temiz berrak su içmek büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, eski günlerdeki gibi hayata ve yaşamaya yine dört elle sarılacağına, hiçbir durumda karamsarlık yaşamayacağına işaret eder.

Rüyada berrak temiz su görmek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine yorulur.

Rüyada temiz berrak su görmek aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine, zor zamanların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada temiz ve berrak su görmek kederinin dağılacağına, yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, bolluk ve bereket dolu bir yuvaya sahip olunacağına, kazançlı bir işin başına geçileceğine delalet eder.

Rüyada temiz berrak suya girmek hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine alamet eder.

Rüyada berrak ve temiz su görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, mutluluktan, paradan ve dünya malından da bolca nasipleneceğine, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, yol göstereceğine ve ekmek sahibi yapacağına rivayet eder.

Rüyada temiz berrak deniz görmek kişinin sülalesindeki erkek birey sayısının artacağına, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, keyfinin, huzurunun ve neşesinin de yerine geleceğine yorulur.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek işlerinin aksayacağına, kazancının ve rızkının düşeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanılacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments