Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak temiz su görmek

Rüyada berrak temiz su görmek

Rüyada berrak temiz su görmek hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, iş hayatında kendi emeklerinin sonuçlarını alarak parlak bir geleceğe sahip olacağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, engel tanımayan biri olacağına işaret eder.

Rüyada berrak temiz su gördüyseniz:

  • Aşırı canlılığınız yüzünden yerinde duramaz yapıda olmanız olasıdır.

Rüyada berrak temiz su görmek Allah’ın kendisine nasip ettikleri sayesinde ne kadar ayrıcalıklı olduğunun farkına varacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına, alınan borçların kısa süre içinde ödeneceğine işaret eder.

Rüyada berrak ve temiz su görmek bir sebeple evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, bazı konularda önayak olunacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine, uzun zamandan beri devam edem sorunların sona ereceğine, kötü günlerini atlatmayı başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak su görmek güzel ve doğru işler yapacağına, başarılarını ispat edeceğine, ancak bunun için bir hayli geç kaldığına da alamet olan rüya, güvenilip sır paylaşılan kimselerin, bu bilgileri rüya sahibini arkadan vurmak için kullanacağına, büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz berrak suya girmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, yarınlara olan inancından da hiçbir zaman ödün vermeyeceğine, göğüs germek zorunda kalınacağına delalettir.

Rüyada temiz berrak su içmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, sorun yaşanan bazı konuların çok kazançlı bir şekilde ortadan kaldırılacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına delalettir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada temiz berrak dere görmek hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, kendisi için istediği iş imkânlarına çok çaba göstermesine rağmen ulaşamayacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine ve çok büyük bir mutluluk ve huzur ortamı sağlayıp iş hayatında daha başarılı olunmasına çalışacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments