Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz berrak suya girmek

Rüyada temiz berrak suya girmek

Rüyada temiz berrak suya girmek başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, hayırlı ve kazançlı fırsatlar kazanılacağına, aile bireyleri ya da bazı akrabalar ile kurulan ortaklık ve yapılan işbirliği sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine ve büyük bir mutluluk duyulacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, zor geçen bir iş döneminin kolay bir şekilde atlatılacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına, inandıklarının ve gönül verdiklerinin kendisini hüsran uğratacağına, emek verdiği işlerin karşılığını yeteri oranda göremeyeceğine, hayat içerisinde yepyeni bir sayfa açılacağına işarettir.

Rüyada temiz berrak suya girmek gördüyseniz:

  • Herşeyi arkasında, farkına varmadığınız bir noktanın olup, olmadığını iyice incelemelisiniz.

Rüyada temiz berrak suya girmek halinin iyi olduğuna, iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, ortamın bir hayli gerileceğine alamet eder.

Rüyada temiz berrak su içmek kısmetinin ve şansının hayatı boyunca devam edeceğine, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, dini açıdan da inancına uygun hareket edip, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak su görmek kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve bu sayede mutlu olacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada berrak temiz su görmek kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, şanssızlık yaşanacağına, sorunlarını çözdükten sonra iş hayatında çok büyük ve çok kazanç getirecek atılımlar yapacağına delalet eder.

Rüyada temiz berrak su görmek şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, güzel ve mutlu günler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada berrak ve temiz su görmek ayrıca çok kötü olaylar yaşanacağına, çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, elinde bulunan küçük bir miktar paranın eriyip gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak suya girmek eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına, çok mutlu olunacağına ve sorunların yakın zaman içinde biteceğine delalettir.

Rüyada berrak suyun içine girmek eline geçen bütün imkânları kullanarak başka insanları çok mutlu edecek ve çok hayır duası almasını sağlayacak bazı işlere gireceğine, sorunların ve engellerin biteceğine, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments