Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz berrak su içmek

Rüyada temiz berrak su içmek

Rüyada temiz berrak su içmek nimetin çoğalacağına, kötü bir kişi ile karşı karşıya gelineceğine, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, girdiği işleri çok iyi yerlere getireceğine, bir organizasyona katılacağına, dostları, arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, olumsuz haberler alacağına, üzüleceğine, rüyayı gören kişinin hevesinin kursağında kalacağına, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su içmek gördüyseniz:

  • Siz çalışan bir kimseyseniz mesleki açıdan bir çok gelişme olabilir.

Rüyada temiz berrak su içmek bunun başarılarının sürekli olmasına vesile olacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine delalet eder.

Rüyada berrak temiz su görmek yatırımlarının kendine önemli oranda kazanç getireceğine, bazı büyük sorunlarla karşılaşacağına, ancak daha sonra yapacağı bazı girişimler sayesinde durumunu düzelteceğine, yakın bir arkadaşın vesile olduğu bir ilişkinin evlilikle noktalanacağına yorulur.

Rüyada temiz ve berrak su görmek aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, çok rahat ve başarılı bir iş hayatına sahip olacağına, terfi edeceğine inanılır.

Rüyada temiz berrak su görmek kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, hedeflerinin başarıya ulaşacağına, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak ve temiz su görmek keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, para yatıracağına ve zarar edeceğine, zorluklarının kalmayacağına tabir olunur.

Rüyada temiz berrak suya girmek yöneticilerinden ya da ortaklarından takdir göreceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine, kazancının artması ile malının ve rızkının da çoğalacağına delalettir.

Rüyada berrak su içmek işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına, kendisini çekemeyen, nazar eden insanların haddini bildireceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşmeden temiz su içmek yüksek mertebeye geleceğine, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments