Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, sıkıntılar son bulacağına, maddi ve manevi açıdan kendisini çok yıpratacak bir kişi ile arkadaşlık kuracağına, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek gördüyseniz:

  • İyi bir arkadaşınızla, aile üyelerinizden bazılarıyla veya partnerinizle aranızda güven ya da anlayış sorunlarına bağlı problemler oluşabilir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek manevi huzurdan da nasipleneceğine, sosyal hayat içinde yeni bir arkadaşlığa başlanacağına, güvenlikli bir siteye taşınılacağına işaret eder.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, üstün başarılar alacağına bu sayede daha fazla gelir elde edeceğine yorulur.

Rüyada berrak suda yüzdüğünü görmek tatsız günlerin geride bırakılacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştirip çok büyük ve helal kazançlar elde edeceğine, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak suda yüzmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına, çok büyük miktarda para elde edeceğine, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına, kısa vadede yüklü miktarda kazanç getirecek çalışmalara girileceğine alamet etmektedir.

Rüyada berrak bir suda yüzmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, çok sert geçen bir tartışmanın ardından uzun zaman önce verdiği bir kararı uygulamaya koyacağına, kendisini üzen ve kıran kişilere karşı cephe alacağına, bu sayede hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine inanılır.

Rüyada berrak akar suda yüzmek kem gözlü insanları etrafından uzaklaştırmaya, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada temiz suda balıklarla yüzmek maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına, bir sebeple rüya sahibinin tekin olmayan kişiler ile sorun yaşayacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine delalettir.

Rüyada temiz bir suda yüzmek yaptığı işten çıkarılacağına, maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına ve ruhsal olarak çok kötü durumlara düşeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments