Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada temiz berrak su görmek

Rüyada temiz berrak su görmek

Rüyada temiz berrak su görmek kırılan kalplerin tamir edilemeyeceğine ve bu yüzden çok üzütü duyulacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine, kendisini aşan işlere kalkışacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine, keyfiyette ve esenlik içinde olacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, dertlerin ardı ardına ortaya çıkacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet eder.

Rüyada temiz berrak su gördüyseniz:

  • Bazı komplikasyonların kendi kendine iyileşmesi için dua etmek yerine, bir şeyler yapmanız ya da önemsiz şeyleri tamamen göz ardı etmeniz gerekiyor olabilir.

Rüyada temiz ve berrak su görmek yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına ve uzun zamandan beri çok istediği bir işe gireceğine işarettir.

Rüyada berrak ve temiz su görmek kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, bu nedenle de tüm umutlarını yitireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada temiz berrak suya girmek sadakat ve vefa duygusunun çok daha güçleneceğine ve rüya sahibi ile sevgilisinin ömrünün sonuna kadar kopmayacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak su görmek sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, zararlarını telafi edeceğine, sorunlarından kısa bir süre içinde kurtulacağına işarettir.

Rüyada berrak temiz su görmek işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine, uzunca bir zaman boyunca bu hastalık ile uğraşacağına, mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada temiz berrak su içmek rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına delalet etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada temiz berrak deniz görmek bir şirketler zincirine sahip olunacağına, üzülmeye veya keder içinde bulunmaya, hayırlı bir erkek ile evleneceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments