Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada berrak ve temiz su görmek

Rüyada berrak ve temiz su görmek

Rüyada berrak ve temiz su görmek sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulup çok büyük bir huzura ereceğine, aile hayatında büyük sevinç yaşayacağına, umutsuzluğa, karamsarlığa düşeceğine ve çevresindeki kişilerle yaşayacağı fikir çatışmaları nedeniyle o kimselerle yollarını ayıracağına, saklı kalmış yeteneklerini keşfedeceğine, yeni bir haneye sahip olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, şanssızlığın yakın zaman içinde şansa dönüşeceğine, hayırlı kararlar verileceğine, bu kararlar sayesinde işlerin daha iyi bir hal alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine tabir olunur.

Rüyada berrak ve temiz su gördüyseniz:

  • Sevdiklerinizle beraber olarak sakinleşin.

Rüyada berrak ve temiz su görmek sorunlu kişilerle irtibatın koparılacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına yorulur.

Rüyada temiz ve berrak su görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına inanılır.

Rüyada temiz berrak su içmek haksızlığa ve kötülüğe pabuç bırakmadan yaşayacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, sevinçli haberlere tabir olunur.

Rüyada berrak temiz su görmek rüya sahibi için yine önemli bir hale geleceğine ve bugün içinde bulunulan bir sorunun çözümü için çok sıkışılan bir zamanda çıkış yolu olacağına, sevdiği kişilerden ötürü zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada temiz berrak su görmek onları gücendireceğine, iş ile ilgili biraz tökezlemeden sonra çok büyük başarılar kazandıracak çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorunlardan dolayı tırnaklarını yemeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada temiz berrak suya girmek daha rahat bir hayatı olacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada temiz ve berrak suda yüzmek hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, rüya sahibinden öğrendiklerini ona karşı koz olarak kullanacağına, önüne pek çok imkan sunulacağına ve yeni kurslara, seminerlere katılarak mevcut yeteneğini daha da iyi hale getirip, seçkin bir eleman haline geleceğine delalettir.

Rüyada temiz berrak suda yüzmek hastalıklarından kurtulacağına, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, atılacak adımlar ve kazanılacak paralar sayesinde işlerin her geçen gün daha iyi bir duruma döneceğine, sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments